Kurrikulat Bërthamë 1-5 & 6-9

Kurrikulat Bërthamë 1-5 Kurrikulat Bërthamë 6-9

Korniza Kurrikulare e Republikës së Shqipërisë

Korniza Kurrikulare e Republikës së Shqipërisë  

Takim bashkëpunimi për bashkërendimin e politikave (reformës) kurrikulare të Shqipërisë me ato të Kosovës

Takim bashkëpunimi për bashkërendimin e politikave (reformës) kurrikulare të Shqipërisë me ato të ...

Takim – Debatet mbi reformën kurrikulare me bazë kompetencash në IZHA

Në kuadër të reformës kurrikulare, gjatë periudhës janar – shkurt, në IZHA po zhvillohen takim – d...

Fjala e ministres Nikolla në konferencën e organizuar nga IZHA, me temë: “Sfidat e sotme në arsim: Reforma kurrikulare dhe shkolla si qendër komunitare”.

Mirëmëngjesi të gjithëve! Ju uroj punë të mbarë, e bindur që puna juaj do t’i shërbejë gjithë pro...

Misioni

Misioni i IZHA-s është që t’u ofrojë Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe institucioneve arsimore të të gjitha niveleve ekspertizë dhe këshillim me nivel të lartë profesional, të mbështetur në rezultatet e punës kërkimore-studimore dhe praktikës së arsimit.
Njoftim per Agjencitë e Akredituara

Në vijim të takimit informues në datë 19.02.2015, të organizuar pranë MAS-it me të gjitha agjencitë që kanë akredituar pranë KAT-it, module për trajnimin e punonjësve arsimorë gjatë viteve 2012; 2013, ju njoftojmë për takim e dytë informues, në MAS, më datë 16.03.2015, ora 1330.

Më poshtë gjeni dokumentacioni që Agjencitë duhet të dorëzojnë pranë sekretariatit të KAT.

 

1. Formati për kalendarin e aktiviteteve
2. Format-Moduli dhe emri i trajnerit
3. Lisat e personave të certifikuar nga agjencitë trajnuese
4. Njoftim për agjencitë e akredituara

 

 
Programet e Kualifikimit 2015

Programet e Kualifikimit të Mësuesve për vitin 2015

Në vijim të procesit të kualifikimit, pas miratimit të Udhëzimit të Kritereve dhe procedurave të Kualifikimit të Mësuesve, më poshtë gjeni Programet e Kualifikimit 2015.

1. Arsim Fillor
2. Arsim Profesional
3. Arsim Parashkollor

Lexo me shume...
 
Programet orientuese te Matures Shteterore 2015

Programet orientuese - Matura Shtetërore 2015

Më poshte gjeni programet orientuese te Matures Shteterore 2015.

I. Provim i detyruar

1) Gjuhë shqipe dhe letërsi bërthamë (për gjimnazin dhe gjimnazin gjuhësor)

2) Gjuhë shqipe dhe letërsi bërthamë (për gjimnazin me kohë të shkurtuar, artistike, sportive, të mesme profesionale)

Lexo me shume...
 
Lista e Agjencive dhe moduleve te akredituara nga IZHA

Lista e Agjencive dhe moduleve te akredituara nga IZHA

Ne kuader te zhvillimit profesional te mesuesve me poshte gjeni dy databazat e Agjencive dhe moduleve te akredituara nga IZHA ne vitin 2012 dhe 2013.

Databaza e moduleve te akredituara 2012 – 2016

Databaza e moduleve te akredituara 2013 – 2017

 

 
Programet orientuese për efekt testimi të aplikantëve – Nisma “Mësues për Shqipërinë”

Programet orientuese për efekt testimi të aplikantëve – Nisma “Mësues për Shqipërinë”

Më poshtë gjeni programet orintuese, në ndihmë të aplikatëve të nismës së MAS “Mësues për Shqipërinë”.

 

AF – Arsim Fillor – Program orientues

AP – Arsim Profesional – Program orientues

Lexo me shume...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 1 of 5

Na ndiqni në Facebook

Facebook

Vizitorët

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterSot33
mod_vvisit_counterDje1488
mod_vvisit_counterKëtë javë9004
mod_vvisit_counterJavën e shkuar10445
mod_vvisit_counterKëtë muaj44449
mod_vvisit_counterMuajin e shkuar58249
mod_vvisit_counterTotali795722

Today: Mar 27, 2015